Sticla Patru anotimpuri

Home  –  Produse  –  Sticla  – Sticla Patru anotimpuri

Aceasta sticla ofera un confort crescut pe tot parcursul anului. Pe parcursul primaverii sticla confort 4 anotimpuri asigura o temperatura constanta indiferent de schimbarile climatice. Pe parcursul verii ofera o temperatura constanta, chiar si in zilele caniculare astfel costurile pentru climatizare scad. 

Sticla este obtinuta prin depuneri de emisivitate redusa care ajuta la la reflectarea radiatiilor inflarosii cu lungime de unda mare si a unei mari parti a caldurii provenite de la soare. Depunerile sunt obtinute in vid si intr-o atmosfera controlata prin sputerizare catodică în instalaţii speciale.

Temperatura constanta se datoreaza functiei de control solar care este de doua ori mai eficienta decat un vitraj dublu obisnuit.

Avantaje

Confort tot timpul anului

combinatia optima a doua atribute esentiale intr-un singur produs

Protectie solara optima

reducerea gradului de utilizare a instalatiei de aer conditionat

Aspect neutru excelent

claritatea sticlei nu distorsioneaza culorile

Izolare termica excelenta

economie de energie pe timpul iernii

Guardian ClimaGuard® Solar filtrează diferitele lungimi de undă ale radiaţiei solare, în mod preponderent pe cele infrarosii, care altfel ar încălzi interiorul clădirii. Acestea sunt reflectate, permiţând în acelasi timp, luminii naturale să pătrundă practic fără restricţii.

Call Now Button