Certifications

Mondo Style est l’un des plus importants fabricants de fenêtres et de portes en Roumanie,

ayant sa propre usine à Timișoara, une équipe soudée et un savoir-faire orienté vers la qualité et la performance.

Compania noastră este specializată în comercializarea, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor destinate atât activităţilor de cercetare, cât şi activităţilor industriale de inaltă tehnologie. În acest sens, Quantech Works comercializează ca unic reprezentant pentru România, produsele companiei italiene CAEN, unul dintre puţinii producători mondiali de electronică destinată cercetării în domeniul fizicii nucleare şi în general prelucrării semnalelor provenite de la detectorii de radiaţii.

De asemenea suntem distribuitorii autorizaţi ai companiei ILMVAC, important producător de pompe destinate obţinerii vidului, dar şi a echipamentelor conexe.

Pentru a completa gama de produse destinate cercetării, punem la dispoziţie o gama foarte variată de detectori cu semiconductori pentru detecţia radiaţiilor gama, radiaţiilor X sau a neutronilor, dar şi echipamente complete destinate atât analizelor elementale cât şi monitorizării radioactivităţii mediului. Aceste echipamente sunt asigurate de BALTIC SCIENTIFIC INSTRUMENTS.

Cu ajutorul personalului calificat, asigurăm instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor puse la dispoziţie de compania noastra.

Call Now Button