Din 1996…

Iubim ferestrele

Mondo Style este unul dintre dintre cei mai importanți producători de ferestre și uși din România, având fabrica proprie în Timișoara, o echipă unită și un know-how orientat către calitate și performanță.

Istoria Mondo Style dateaza din 1996. Astazi, dupa aproape 3 decenii de continuitate, „miezul” echipei este neschimbat, garantand valorificarea experientei acumulate, in favoarea clientilor nostrii fideli.

An după an Mondo Style si-a continuat neabătut drumul ales, gratie atitudinii oneste fata de piata si a aptitudinii noastre de a ne reinventa in timpuri grele, asa cum a fost cazul cu exportul pe noi piete.

Clientii din vest au decis: Mondo Style este o firma de talie europeana, care livreaza calitate vestica la preturi din est. Chiar daca unii dintre partenerii interni se confrunta cu problemele actuale ale pietei interne, alti parteneri externi compenseaza situatia: italieni, francezi, austrieci, germani si belgieni – tot atatea destinatii pentru ferestrele Mondo Style.

In pas cu trendul pietei, ferestrele Mondo Style se produc acum din profile de ultima generatie, ecologice si cu un randament sporit de izolare termica.

Timișoara, un oraș cu o istorie bogată, unul din cele mai importante centre urbane ale României, generează prin infrastructură și capacități de producție modernă nenumărate oportunități de export. Fiind centru universitar, orașul a dat generații de ingineri și forţa de muncă calificată. Mondo Style schimbă zilnic fața orașului care se înnoiește astfel. Ferestrele noastre sunt produse cu pasiune și tehnologie modernă.

Emanuel Popa

Call Now Button